Main Image

Apartment above the Pines

Team: Eglė Rinkevičienė, Živilė Putrimaitė, Darius Romanovskij

Project year: 2016

Area: ~100 m2

Location: Vilnius

More about the project here

The character of this „In the pine tops“ interior is exceptionally light and calm.

The pivotal object of the interior is a mirrored closet in the hallway which visually enlarges the narrowest zone of the flat as well as becomes the connecting figure between separate spaces.

The unity of spaces is also being created through carefully selected set of materials. White walls and light-coloured parquet in the common area and rooms are combined with pure materials such as veneer and natural plaster. The bathroom is covered in large-format tiles replicating the look of raw cement

A_IMG_3667A_IMG_3678A_IMG_3683A_IMG_3686A_IMG_3728A_IMG_3648A_IMG_3660A_IMG_3665A_IMG_3616A_IMG_3599A_IMG_3918A_IMG_3928A_IMG_3937A_IMG_3618A_IMG_3740A_IMG_3745A_IMG_3758A_IMG_3787A_IMG_3800A_IMG_3804A_IMG_3820A_IMG_3822A_IMG_3830A_IMG_3834A_IMG_3852A_IMG_3870A_IMG_3878A_IMG_3884A_IMG_3915A_IMG_3955A_IMG_3960A_IMG_3973